.:mexicaanse schotel met tortillachips

lekkere stevige maaltijd, en makkelijk te maken

-recept 4 personen-

...ingrediŽnten...

1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
250 gr mais, uitgelekt
2 blikken rode chilibonen, 800 gr totaal
2 tomate, in plakken
1 tl chilipoeder
1/2 tl komijn
tabasco naar smaak
1 zak tortillachips
150 gr geraspte kaas
zure room
olie

[ovenschotel met hoge rand]

-1- de oven voorverwarmen tot 200 graden.
-2- de ui en knoflook fruiten, chilipoeder en komijn erdoor roeren. dan de bonen met saus en mais erbij doen, doorwarmen en evt. tabasco naar smaak erdoor roeren.
-3- de ovenschool invetten met wat olie. dan een laagje bonen, dan tomaat, dan chips en dan kaas en daarmee doorgaan tot alles op is. eindigen met chips en kaas.
-4- aluminiumfolie over de schaal doen en 15 min. in de oven zetten. het folie verwijderen en nog +/- 10 min. of tot de kaas gekleurd is in de oven.
-5- opdienen met de zure room.

Dit artikel is toegevoegd op zondag 03 februari 2008

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.