.:pita tonijn

lunchgerecht, maar kan je natuurlijk ook gewoon 's avons eten... bereiden: 10 min.

-recept voor 2 personen-

...ingrediŽnten...

4 pitabroodjes
2 blikjes tonijnstukjes op olie
handje olijven
sjalotje
teentje knoflook
kwart krop ijsbergsla
yofresh mayo
peper uit molen.

[en je hebt een apparaat nodig om fijn te hakken, en anders gewoon met de hand - maar ik ben lui en heb een vaatwasser...!]

-1- sla in fijne reepjes snijden.
-2- de sjalot en olijven fijnmaken in de keukenmachine/ staafmixding, knoflook erboven uitpersen, en mengen.
-3- de uitgelekte tonijn in een kom doen, sjalotmengsel erbij doen. peper erboven malen.
-4- de pita's verwarmen, opensnijden, besmeren met mayo, sla erop, tonijnmengsel erop en klaar!

Dit artikel is toegevoegd op donderdag 22 februari 2007

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.