.:pasteitje met vegetarische paddenstoelenragout

voorgerecht, mmmmmmmmmm... bereiden: 20- 30 min. maar dan heb je wel wat...!

-recept voor 2 personen-

...ingrediŽnten...

4 pasteibakjes(pak, kant en klaar)
1 klein preitje
250 gr. gemengde paddestoelen
40 gr. boter
zout en cayennepeper
50 gr. bloem
300 ml tuinkruidenbouillon
1 el. grove mosterd

-1- de prei fijnsnijden(of in dunne ringetjes, wat je lekker vindt) paddestoelen in plakjes snijden. oven voorverwarmen. (kijk op het pakje hoe lang)
-2- 25 gr. boter verhitten en de paddestoeltjes snel bruin bakken. zout en peper erover. de pasteibakjes in de oven zetten.
-3- in een steelpan de rest van de boter verhitten en de bloem erdoor roeren met een garde. beetje bij beetje de bouillon erdoor roeren. prei erbij doen en 2 min. laten pruttelen.
-4- de paddestoelen + vocht en de mosterd erdoor roeren. de ragout in de bakjes doen en het dekseltje erop.

[je kan er nog 2 theelpels kerrie bijdoen, maar hij is zo ook al erg aangenaam...!]

Dit artikel is toegevoegd op woensdag 21 februari 2007

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.