.:vegetarische lasange

zo lekker heb je m nog nooit gegeten

-recept voor 3 personen-

...ingrediŽnten...

1 venkel
1 citroen, schoongeboend
2 bakjes roomkaas naturel (a 150 gr.)
4 vleestomaten, in dunne plakken
1 pak lasagnebladeren
1 courgete, in dunne plakken, bestrooid met zout en peper
100 gr. belegen geraspte kaas
versgemalen peper

[ovenschaal (2 liter) ,ingevet, en oven]

-1- oven voorverwarmen op 200 graden. de harde onderkant van de venkel afsnijden en de knol in dunne plakken snijden. de helft van de citoenschil raspen. de roomkaas verwarmen en de citroenrasp en peper toevoegen.
-2- in de ovenschaal: een derde van de tomaat, daarop een portie lasagnebladeren, bestrijk die met roomkaas. daarop: een laag venkel, portie lasagnebladeren, een derde van de tomaat, portie lasagnebladeren, rest van de roomkaas, de courgette, portie lasgnebladeren, rest van de tomaat. bestrooi met de geraspte kaas en zet 25 min. in de oven.


bron:allerhande

Dit artikel is toegevoegd op zondag 27 juli 2008

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.