.:geroosterde tomaten

bijgerecht, makkelijk te maken.

-recept voor 2-3 personen-

...ingrediŽnten...

6 tomaten, in de breedte doormidden gesneden
3 teentjes knoflook, geperst
2 oude witte boterhammen, ontkorst en verkruimeld
2 el gehakte verse peterselie
zeezout en versgemalen peper
2 el parmezaanse kaas, geraspt
2 el olijfolie

-1- verwarm de oven voor op 200 graden.
-2- zet de tomaten met de doorgesneden kant omhoog in een ovenschaal.
-3- meng het broodkruim, peterselie, de knoflook en zout en peper. verdeel het mengsel over de tomaten,
bestrooi ze met de kaas en druppel de olijfolie erover. zet 15 min. in de oven tot ze licht gekleurd zijn.

Dit artikel is toegevoegd op donderdag 20 maart 2008

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.