.:reizen

Vakantie Thailand en Cambodja


headz
Ondanks dat we besloten hebben de site te restylen, waar we nog lang niet mee klaar zijn, hebben we nog steeds dingen die we graag online zetten. Waaronder natuurlijk onze vakantie in het fukking warme, nee, hete maar ook zeer mooie Thailand en Cambodja.

Voordat we naar Cambodja gingen hadden we een 'tussenstop' in Bangkok. Een erg inDRUKwekkende stad.

In Cambodja waren de tempels van Angkor Wat het hoogtepunt van de reis. Het laidback eiland Koh Chang bracht ons lekker tot rust, met z'n jungle vochtig, tropisch warme weer en heerlijke zee. Bekijk een kleine selectie van onze foto's voor een indruk.

Oostenrijk 2008


uitzicht biberkopf
We kunnen het niet laten; eens in de zoveel tijd op vakantie naar Oostenrijk...heerlijke frisse lucht opsnuiven en genieten van de natuur en herinneringen aan vroeger ophalen. Dit jaar gingen we gezellig samen met Marcia, Maarten, Maura en Maaike. Het weer was zo'n beetje van alles wat, maar we hebben het alleen de eerste en de laatste dag nat gehad. De beklimming van de Biberkopf zal ik nog lang heugen, stijl en erg hoog! Al met al was het een heerlijk weekje, en eigenlijk net iets te kort. Wir kommen schnell wieder!
De foto's zijn hier te vinden: klikkerdeklik
De filmjes zijn te vinden in het hele artikel, oftewel: klik-klik-klik

Marokko


jalla jalla
Dit jaar gingen we op rondreis in zuid Marokko. Het begon nogal moeizaam, met een vette migraine aanval richting Schiphol, een gecancelde binnenlandse vlucht in Cassablanca nadat we eerst 5 uur hadden zitten wachten en de rugzak van Linda die twee dagen later pas arriveerde. Hoe vervelend dat allemaal was, het hoorde wel een beetje bij de reis. Met een toffe hechte groep van 20 nederlanders en Lahcen als onze vrolijke Berber gids maakten we in rap tempo een vermoeiende maar erg bijzondere reis door het zuiden van Marokko. Het is daar adembenemend, indrukwekkend en tijdloos mooi maar ook armoedig, smerig, soms frustrerend en behoorlijk stoffig. De overnachting onder de sterren in de woestijn was wel het absolute hoogtepunt voor ons. Van de hele reis hebben we bij elkaar zo'n 1800 foto's gemaakt waarvan we dus maar een relatief kleine selectie online hebben gezet anders is het gewoon niet meer te overzien. Het zijn de foto's van mijn Nokia mobieltje, welke kwalitatief bijzonder meevielen en foto's van de nieuwe Canon camera van Linda.
Jalla jalla!

Klik hier voor de foto's

FILMPJES

Vakantie Thailand


kalverstraat
(06-10-2006)
Hoewel we graag zouden willen beginnen met hoe fantastisch we het hebben, kunnen we niet ontkennen dat de eerste week eigenlijk niet zo fantastisch is verlopen als we hadden verwacht.