.:feestjes

ABEL IS GEBOREN!


Abel
Na 9 maanden, een steeds dikker wordende buik en een relatief korte maar heftige bevalling is hij er dan ineens! Op vrijdagavond 28 mei 2010 is Abel in het Zaans Medisch Centrum om even voor middernacht, tijdens volle maan op de wereld gezet! We zijn nog steeds behoorlijk beduusd van de hele ervaring maar boven alles heel erg blij en gelukkig met dit waanzinnige ventje! We vinden natuurlijk zoals alle ouders onze Abel de mooiste, alleen bij ons is het ook echt zo ;)
Lees verder voor een aantal fotootjes die we hebben gemaakt en tussen het voeding geven en korte slaapjes door hebben kunnen uitzoeken..

Trendvision 2008


winners-catwalk
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! GEWONNEN!!!!
Linda heeft zondag 2 november met haar model Karlijn (die ook de kleding heeft gemaakt!) in Central Studios in Utrecht de felbegeerde Trendvision Award 2008 gewonnen!!! Over vet gunstig gesproken!
Over een aantal weken mogen ze naar Lissabon om daar voor Wella nederland uit te komen op de internationale Trendvision Award 2008!
Kijk in deze post naar wat fotootjes en filmpjes van de geweldige avond...

Jubileum Scan Laser


Johny
Scan Laser bestaat 25 jaar. Dit werd in het Twiske gevierd met drank, eten, een poker toernooi, karikatuur tekenaars en natuurlijk niet te vergeten het heftige optreden van Johny & The Gangsters of Love. Het was prachtig weer en de sfeer was perfect.

De foto's: klikkerdeklikklik

De filmpjes: In het hele artikel oftewel klikklikklikklik


Vrijgezellenfeest Hajo


zaufen!

Bekijk hier de foto's van het super vette weekend! Let niet al te veel op de kwaliteit...mobieltje he..

De foto's van Wouter zijn vanaf hier te bekijken.
De foto's van Rudi vanaf hier.

Yes!! De foto's en filmpjes van Tariq zijn binnen!
Bekijk z'n foto's vanaf hier en de filmpjes in het hele artikel...hier dus

Op Depeniz zijn ook nog een aantal vermakelijke filmpjes te zien...waaronder het filmpje van Jantje Smit voor Clau.

BuurtBQ 2008


aankondiging
Ook dit jaar was de buurt bbq van de gezelligste buurt van nederland weer een groot succes. Even leek het erop dat regen roet in het eten zou gooien, maar gelukkig bleek het erg mee te vallen en hebben we op letterlijk 4 druppeltjes na alleen maar goed weer gehad.
Met een een flinke hoeveelheid eten, drank en gezelligheid gingen we, met de hulp van de lekker warme vuurkorf, tot in de late uurtjes door.

Een vette pluim voor de organisatie!

Voor de foto's klik je hier
Voor het filmpje klik je hier.

Ps. Dennis heeft ook nog wat foto's online gezet: klik hier!


     volgende pagina